duminică, 2 august 2015

Destinul strămoșilor suntem noi



Pentru că e perioada concediilor mulți vor ajunge  în zonele sacre ale acestui pământ. Din curiozitate, cu speranța încărcării energetice, cu vise de ,,activare a strămoșilor” adică cu ....multe. Uneori/deseori cu haosul din noi.
Dacă acum te-ai născut AICI înseamnă că porți genetic informațiile din acest areal. Informațiile neamului mamei/tatălui care și ei la rândul lor născându-se aici le dețin și tot așa până în negura istoriei. Ca spirit putem avea vieți trăite și prin alte locuri. Acele informații rămân în Banca personală a Spiritului, în subconștientul omenirii. Care e depozitul planetei iar când e cazul, depozitarea unor perioade se face și pe alte trepte: a sistemului solar, a galaxiei...
Acum vorbim despre  neamul strămoșesc și ,,dorința de activare” căutând locurile sacre.

Conștientizarea Sinelui și Sufletului lor o purtăm în noi genetic.  Asta trebuie să aducem la suprafață : cunoașterea încriptată în noi. Locurile energetice puternice există. Acolo ajungi ,,atras”. Ajungi ca simplu turist, sau atras de mrejele fanteziilor altora, sau începi să mai și gândești – tu personal.
Prefer curiozitatea unora decât ,,planurile stabilite”: facem aceea sau aceea. Să mă duc pentru curățare energetică?! Mai bine spovedește-te, intră într-o biserică. Pentru a nu transforma în groapă  de gunoi locul respectiv. Sau i-ați o pisică (nu glumesc). Locul se va ,,închide energetic” așa cum s-a întâmplat deja cu unele. E la fel de adevărat că prin construirea de biserici, Puterea energetică a fost preluată, poate și protejată dar și folosită. Dar... așa a rămas activă. E bine. Nu uitați că moneda are două fețe. A le ,,vedea” pe amândouă e necesar.


Cei care au știut să creeze asemenea locuri energetice trăiesc prin noi. Ești pregătit să ,,duci” tu acea Putere a unor energii înalte?! Nervii tăi pot rezista la vibrații înalte?! Nervii fizici care corespund unor căi energetice. Pentru că întreg corpul fizic va participa la ,,accesarea energiilor”. Le va resimți.Și pentru asta e necesară o pregătire temeinică. Singură dorința, nu este suficientă. 
Curățenia fizică merge mână în mână cu cea energetică/sufletească. Devii vegetarian prin alimentație dar în gândire?! Ceea ce vei acumula energetic prin curățenie fizică vei transmite cu o putere înzecită prin gândire. O banală supărare  poate deveni un tsunami acum și mult mai repede. Cele cinci simțuri devin mult, mult mai clare dar și acute. Dintotdeauna ele se hrănesc și sunt proiectate prin energiile gândurilor. Vegetarienii (unii) nu mai știu ce e cu viața lor când toate parcă o iau razna. Păi orice nemulțumire e mai ,,pură” acum și evident că mult mai puternică.


Când ne ducem la biserică ne pregătim trupul, hainele cele mai bune. Cum înainte se rosteau rugi dimineața și seara, bunii noștri erau pregătiți. A fost o epocă. Acum noi spunem mantre, afirmații pozitive, apelăm la programări neurolingvistice. O altă epocă. Conștientizarea din spatele acestui mod de trai este importantă. Dar nu ne-o asumăm. Vrem ,,rețete”. Nu există! Ci doar învățături, tehnici pe care TU trebuie să le aplici. Și nu ,,visând” frumos. Și NU e suficient că ,,le-ai înțeles” și aștepți nominalizarea la Premiul Nobel. E o abilă capcană. Care devine ,,suficiență sufletească” de apari în ochii celor din jur precum un extraterestru. Care se îngrijorează de sănătatea ta mintală. Până la cea mentală mai e.  Puțini știu să treacă de la informație la aplicație, și mai puțini sunt constanți în ceea ce își propun.

Și încă un aspect: incantațiile, descântecele etc. Ele au o anumită topică, un ritm clar. Fiind pentru diferite trebuințe. La fel ca și afirmațiile pozitive de acum. Parcă am mai scris undeva, dar repet: rostirea, repetarea precum litaniile sau așa cum se spune ,,Doamne miluiește! ” de 40 de ori: repede/repede, ajutându-ne de mătănii sau de degete. Se accesează prin subconștient partea inconștientă, cea care deține Totul. Conștientul ,,se plictisește” ( doar tu nu ,,faci” nimic, ci repeți ceva acolo. Gândurile colapsează treptat). Așa au fost descoperite ,,cuvintele de Putere” dar care trebuie impregnate în noi odată cu imaginea a ceea ce dorim. 

Când ajungeți într-un loc de putere, stați liniștiți. Meditați. Lăsați energia acelui loc să pătrundă în voi. Va dura o săptămână, o lună  poate mai mult până vă va ,,vorbi”: adică va atrage posibilitățile de a se manifesta prin voi. Nu ,,înțelegerea” stereotipă, ca pe o formulă. 
Destinul străbunilor suntem noi, fiecare ! Informațiile sunt la purtător.Ca să devină deprinderi depinde de PRACTICĂ. Iar practică înseamnă și o cunoaștere cât mai clară, științifică. Așa se formează acea Inteligență atotcuprinzătoare care depinde de fiecare. Științific s-a descoperit prin anii *60 că partea anterioară a amigdalei ne calmează.Orientalii știu asta de mii de ani. Zâmbiți, vă rog !!!


Informațiile esoterice sunt încriptate, sunt metaforice. Mulți le iau doar așa și consideră că au devenit guru. Unii înțeleg că vine de la a fi,,guraliv” .....Doar vorbesc frumos !!! 
Percepția din locurile sacre poate participa la transformarea noastră dacă suntem dispuși să o respectăm și nu să ne dăm ,,urmași demni”. E o aroganță la care putem renunța. 
Și un alt aspect. Viața ta-cea pe care o cunoști, o va lua nițel razna. Vechile deprinderi devenite obiceiuri vor fi de prisos. Transformări cărora va trebui să le faci față. 
Ești pregătit pentru asta ?! fii sincer cu tine ! doar cu tine. Nu meriți mai mult decât alții, nu ești mai deosebit. 
Ești OM pur și simplu !!! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text