luni, 25 iulie 2016

Nu avem viitor!


Ceea ce experimentăm astăzi este rezultatul gândurilor /stărilor noastre de ieri. Nu a ,,gândirii” pentru că dacă am gândi multe acțiuni nu le-am mai face. Eu recunosc sincer asta!

Dacă facem o afirmație pentru viitor și nu pentru prezent, manifestarea ei poate fi mult întârziată. Viitorul nu are încă prezență, el depinzând exclusiv de hotărârile noastre-dacă le avem. Dacă nu, se modelează după cerințele subconștientului nostru mereu gata să ne dea o mână de ajutor în conformitate cu ce are înmagazinat. Vechile programe.

Ceea ce există astăzi este rezultatul a ceea ce am am activat prin participare conștientă sau nu(98%). Știm sau evităm să ne asumăm asta la modul foarte serios.  E ca un risc pe care uneori prea târziu ne dăm seama că era o șansă enormă.

Când gândim ( încă odată: conștienți sau nu) imprimăm în substanța invizibilă a Universului o formă care ne va urmări împlinindu-ne realitatea. De care ne mirăm că avem parte. 

Nu VISĂM constant la o REALIZARE! Treptat ne blazăm, mai scormonim după câteva învățăminte spirituale care să ne mai miște sufletește măcar pentru o zi ... și tot așa continuăm până la un moment când avem o sclipire că e ceva în neregulă. Unii acuză farmece, alții blesteme, ghinionul.... dar tu de ce ești pe lungimea lor de undă?!

Suntem singurii responsabili de atitudinea celorlați. Dovada este că schimbându-ne gândirea se schimbă și ei. Brusc! Spuneam cuiva acum că avem ocazia să vedem cum/ce s-a transmis genetic prin noi la copii noștri. 

Inainte se mai sărea câte o generație și erau afectați nepoții. Acum nu: vedem la noi sau la copii pentru că vin tot mai puține spirite la întrupare. Nu mai avem unde aruncă lucrurile nerezolvate. Șansa este extraordinară chiar dacă se lasă cu dureri, vânătăi, răni.

Voiam să pun titlul: nu faceți îngerii să plângă! Pentru că ei suferă la fel demult ca noi. Pentru noi.  Puterea omului a devenit enormă și parcă nu vrem să ne asumăm asta.

Căutați modalitatea de a fi mulțumiți cu cât aveți: material, sufletește. Asta e fericirea! 
Orice negare atrage exponențial mai mult. 

Spuneți-vă și repetați-vă o dorință. Dați-i o formă frumoasă, cât mai vie. Una este să-ți imaginezi ceva când ești bolnav de nemulțumire, chinuit de îndoieli, autoînvinuiri, criticist și alta este să-ți tapetezi castelul visurilor tale cu energia frumoasă a unui zâmbet.

Să se împlinească visul tuturor !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text